Phantom Abyss Key Kopen. Phantom Abyss Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Phantom Abyss key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Phantom Abyss rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Phantom Abyss sleutel in Nederland is € 10.07

Phantom Abyss is een enorm, asynchrone multiplayer-game die spelers naar modieus gegenereerde tempels stuwt die zijn ontwikkeld door Team WIBY.

Phantom Abyss duwt spelers door procedureel gegenereerde tempels. Het doel is simpel: vind de heilige voorwerpen terug die verborgen zijn in de gevaarlijke kamer. Daarom zullen dappere avonturiers talloze verborgen vallen moeten ontwijken, over enorme scheuren moeten springen, ontsnappen aan de bewakers die hen genadeloos achtervolgen door de labyrintvormige gang en uiteindelijk een relikwie moeten terugvinden voordat een van de apparaten van de dood hen niet verslaat. De slimmere spelers zullen profiteren van de geesten van vorige spelers en hun falen om fatale fouten te voorkomen. Zodra het legendarische relikwie achter elke tempel is gevonden, zal het voor altijd verdwijnen en een speciale trofee worden voor even briljante avonturiers. Verken de gevaarlijke doolhoven en uitgestrekte zalen van elke tempel met de geesten van gamers die je voorgingen en omkwamen.

Speel Phantom Abyss en ga op avontuur voor je eerste verkenning!