Persona 5 Strikers Key Kopen. Persona 5 Strikers Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Persona 5 Strikers key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Persona 5 Strikers rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Persona 5 Strikers sleutel in Nederland is € 20.07

Persona 5 Strikers komt misschien het dichtst in de buurt van een Persona 5-2 die we ooit zullen krijgen, en hoewel de door Koei Tecmo gezamenlijk ontwikkelde follow-up de turn-based gevechten van de veelgeprezen originele RPG schuwt voor iets dat meer lijkt op de Dynasty Warriors-serie belooft mijn ervaring met de openingstijden van Strikers een waardig vervolg voor de Phantom Thieves of Hearts.

Het is er een die alle stijl, het karakter en de diepe kennis van het origineel heeft behouden, waardoor deze terugkerende fan enthousiast is over meer avonturen van Joker, Morgana en de bende, zelfs als ik worstel met hoeveel nieuwe opties de real-time actie gooit vanaf het begin je weg.

Verhaal

Persona 5 Strikers begint met een dief op de vlucht, net als Persona 5. Joker, de hoofdrolspeler van de game, springt behendig over een gebouw in het eerste filmpje van Persona 5 Strikers. Hij bevindt zich in de Metaverse, een spiegeldimensie in de wereld van Persona waar de ware verlangens van mensen manifest worden. Wanneer Joker een schaduw tegenkomt, duikt hij van het dak en scheurt zijn gezichtsmasker af, waardoor zijn ware zelf wordt onthuld. Joker en zijn vijand vallen in een menigte van Shadows beneden, in de Metaverse-versie van de drukke straten van Shibuya. Schaduwen omringen en overtreffen Joker, opnieuw, teruggrijpend naar de gevangenneming van Joker aan het begin van Persona 5. Maar in plaats van naar een ondervraging te worden getrokken, het frame-verhaal van Persona 5 op te zetten, staat Joker zijn mannetje in Strikers, trekt zijn mes en roept zijn Persona.

Een Persona 5-follow-up in het hart

Na het verlaten van de Metaverse en de echte wereld in, vond ik een Persona-game op me te wachten. Zes maanden na het einde van Persona 5 (Royal bestaat niet in deze tijdlijn, zo lijkt het), zijn Joker en Morgana de kat terug in Shibuya om de Phantom Thieves te bezoeken. De dingen zijn de afgelopen maanden veranderd – met de oudere meisjes, Haru en Makoto, die nu op de universiteit zitten en de sociaal angstige Futaba die daadwerkelijk naar school gaat – maar de Phantom Thieves herenigen zich alsof er geen tijd is verstreken. En als veteraan uit Persona 5 voelt het spelen van Strikers net zo vertrouwd aan.

Een sneller ras van Phantom-dief

Persona 5 Strikers is een slanker spel dan Persona 5. Omdat het zomervakantie is, hoef ik niet naar school te gaan. En ik heb na schooltijd en avond geen vrije tijd om mijn band met mijn vrienden te versterken of mijn intelligentie te verbeteren. Die systemen zitten niet in Persona 5 Strikers.

De wortels van Persona blijven echter bestaan. Ik heb nog steeds een Bond-niveau met mijn vrienden, dat ik kan gebruiken om verschillende voordelen te kopen die het hele team versterken. Het is niet individueel zoals in Persona 5; Ik kan er niet voor kiezen om Ryuji’s niveau te versterken door bijvoorbeeld met hem in de speelhal rond te hangen. In plaats daarvan, wanneer alle Phantom Thieves samen vechten, krijgen we wat Bond-ervaring, en als we rondhangen en chatten in de echte wereld, geeft dat Bond ook.

De strijd is waar dingen echt veranderen, maar zelfs de snelle Musou-stijlen van Persona 5 Strikers blijven gebaseerd op de Persona-formule. Buiten een paar enorme veldslagen – zoals de eerste, of gebieden waar ik Futaba, een ondersteunend personage, moet verdedigen tijdens een hack – vinden gevechten meestal plaats in een kleine arena.