Persona 4 Golden CD Key code kopen

Over dit spel

Introductie

Persona 4 Golden is de ideale remake van de versie van het uitgegeven playstation 2009 spel persona 4, via ATLUS. Deze specifieke game is voorzien van meerdere aanpassingen waardoor het nog spectaculairder is geworden als de originele versie. Zo zijn er tal van aanpassingen doorgevoerd. Het spel bevat onder andere meerdere personages, originele aanvallen, spelfuncties en opdrachten die je meebrengen in het sterke verhaal.

Het spel

Het spel, Persona 4 is eigenlijk hetzelfde als haar voorgangers, zo speelt het in dezelfde univerum af. In de maand april 2011, speelt het zich af op een plattelandsdorp genaam Inaba. In dit dorp hebben verschillende vormen van moorden zich afgespeeld. Het aparte hieraan is dat de betreffende moorden zich altijd afspeelden terwijl het regende of dat er mist stond.
En precies in diezelfde tijd draait er een programma op tv. Want door naar de ‘Midnight’ channel te kijken, zie jij als speler je andere persoonlijkheid. Via de tv beland je daardoor in een andere realiteit. En juist deze realiteit zit het vol met geesten… een erg spannend begin dus!
Als eenmaal de eerste gevechten plaatsvinden, zal je zien dat er speciale Fusion krachten en wapens gebruikt kunnen worden. Verder komen er ook alle bijbehorende
bijbaantjes voorbij. Je zult dus goed moeten beredeneren om, los van het redden van de wereld, eveneens een sociaal leven erop na te kunnen houden. Zo spelen er veel meer situaties waarbij je rekening moet houden. Eenmaal begonnen is en blijft dit spel je boeien, en wil je verder spelen!

Verdere gameplay

Er is meer dan 100 uur gameplay in dit spel! Het zorgt ervoor dat je in een waar mysterie wordt geduwd waarin je moorden dient te onderzoeken, of te redden zover je dat kunt. Ook ontmasker je uiteindelijk de dader achter deze moorden.
Volledig geladen met verbeteringen en vol met nieuwe toepassingen, Persona 4 Golden is een geheel nieuw en beter spel dan alleen een handheld versie van een RPG-klassieker. Sterker nog, het is de beste manier om een game zoals deze te mogen ervaren!

Objectieve beoordeling

Dit prachtige Perona 4 golden spel is er één van duizendsten! Het spel neemt je vanaf het begin mee in het verhaal en maakt het meer dan spannend. De grafische elementen spreken voor zich en de mogelijkheden zijn daarbij bijna eindeloos. Zo beschik je over meerdere wapens, kun je verschillende strategieën uitoefenen en zal je altijd versteld staan van de verdere mogelijkheden tijdens het spel! Het is precies dat spel, dat je over meerdere jaren nog eens kunt spelen zonder je te vervelen! Kortom, een spel dat je in je game-collectie moet hebben!