Peace, Death! CD Key code kopen

Over dit spel

Dit is een simulatiegame waarin je de taak van magere hein op je neemt. Je bent werkzaam in opdracht van De Dood en moet mensen die overlijden de goede kant opsturen: Hemel, Hel of het Vagevuur.

Varia

Peace, Death is verkrijgbaar via Steam en krijgt er zeer positieve scores van de gebruikers. Het spel werd ontworpen en uitgegeven door AZAMATIKA. Desondanks krijgt het spel, zeker vanuit religieuze hoek, flinke kritiek. Zo vinden katholieke bewegingen dat dit spel teveel leidt naar het zichzelf boven God stellen. Voor wie er liever nuchter onder blijft kan Peace, Death! een aangenaam spel zijn met een ontspannende werking. Veel plezier.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Peace, Death! tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Peace, Death! op Keysforgames.nl