Pavlov VR CD Key code kopen

Over dit spel

Er zijn twee spelmodi beschikbaar, beide met maximaal 10 spelers. Team Deathmatch is een vrijblijvende run en een geweer met instant respawns, terwijl Search and Destroy één team bomlocaties verdedigt terwijl de andere probeert een bom te planten. Als je sterft, moet je wachten tot de volgende ronde om te respawnen.

Iedereen kan een lobby maken en kiezen welke kaart en gamemodus ze willen spelen, en alles wordt gehost op speciale servers. Dat betekent dat je niet uit een spel zult vallen als de gastheer beslist dat ze genoeg hebben gehad.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Pavlov VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Pavlov VR op Keysforgames.nl