Pathologic 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Pathologic 2 is een survivalthriller. Het genre houdt in dat je moet proberen te overleven in een virtuele (open) wereld. De stad in Pathologic 2 wordt geteisterd door een dodelijk virus. Je moet lastige keuzes maken, want je kunt niet iedereen redden. Terwijl je probeert de uitgebroken ziekte te overleven, heb je nog een taak te vervullen. Je vader is vermoord en het is aan jou de dader te vinden. Voor dit alles heb je beperkt de tijd, je krijgt slechts twaalf dagen. Pathologic 2 is uitgebracht door het Russische Ice-Pick Lodge en beschikbaar op Steam sinds mei 2019.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Pathologic 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Pathologic 2 op Keysforgames.nl