Pathfinder Wrath of the Righteous Key Kopen. Pathfinder Wrath of the Righteous Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Pathfinder Wrath of the Righteous key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Pathfinder Wrath of the Righteous rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2023 voor een Pathfinder Wrath of the Righteous sleutel in Nederland is € 2.78

Pathfinder Wrath of the Righteous is een actie-avonturenspel dat is ontwikkeld door Owlcat Games en uitgegeven door META Publishing en Owlcat Games.

Je reis brengt je naar de Wound of the World, waar een spleet het de legioenen en monsters van de Abyss mogelijk maakt om Golarion aan te vallen. Al meer dan een eeuw hebben de naties van de regio onophoudelijk gevochten en tevergeefs geprobeerd de indringer te verdrijven. Neem de leiding over je eigen leger en vecht tegen de angstaanjagende demonenheren, of word een oogverblindende engel aan het hoofd van nobele paladijnen, een formidabele necromancer die hordes ondoden aanvoert. Uw campagne zal een reeks gebeurtenissen in gang zetten die zowel de wereld als uzelf diepgaand zullen beïnvloeden. Met de vrijheid, complexiteit en diepgang van Pathfinder’s eerste editie-regels, kun je een personage creëren dat aan je verbeelding voldoet.

Speel Pathfinder Wrath of the Righteous en ga op een episch avontuur!