Parkitect CD Key code kopen

Over dit spel

Parkitect is een simulatiegame waarin je vanuit je positie achter de computer het management beheert over de bouw en uitbating van themaparken. De bedoeling is dat je fantastische parken bouwt die ook nog eens zeer rendabel worden. Op die manier moet je de beste parkenbouwer van het land worden en het spel tot een goed einde brengen door veel geld te verdienen met een prima park.

Varia

Parkitect werd ontwikkeld en op 5 mei 2016 uitgegeven door Texel Raptor. Het spel is verkrijgbaar via gameplatform Steam waar het zeer goede scores en beoordelingen krijgt. Het spel is beschikbaar voor Microsoft Windows PC en de minimale vereisten zijn te werken met Windows Vista besturingssysteem, 3GB RAM geheugen en 1GB vrije beschikbare ruimte.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Parkitect tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Parkitect op Keysforgames.nl