ParanormalHK CD Key code kopen

Over dit spel

ParanormalHK is een first-person horror-avonturenspel over de stedelijke legendes van Hong Kong, China. Het is ontwikkeld door Ghostpie Studio, uitgegeven door Ghostpie Studio en Gamera Game.

ParanormalHK: ongelooflijk verhaal!

Dit is een verhaal van een medewerker van het online Supernatural Channel Beyond the Invisible die naar de ommuurde stad Kowloon reisde om een ​​korte film op te nemen voor hun laatste aflevering en iets tegenkwam boven hun verwachtingen. Ondanks een paar ongelukken bij de start, stonden ze erop de serie te filmen. Er ontbreekt een bemanningslid. Bovendien wordt het gedrag van actrice Kathy heel vreemd. Een vreemde sfeer hulde de hele show, en Ah Lok zat ook in de val. Hoewel het mysterie wordt weerspiegeld door vreemde verschijnselen die niemand kan begrijpen, wil Ah Lok weten of iemand per ongeluk taboes maakt. Mensen zijn sceptisch, hij is niet geïnteresseerd, want alles wat hij wil is Kathy zo snel mogelijk vinden en haar uit haar huis halen.

ParanormalHK: Kathy’s zoektocht begint

Qorygore moet Kathy vinden en uitzoeken wat er is gebeurd. Bij het zoeken naar dat laatste werd hij verrast door zijn abnormale gedrag, hij heeft het anders dan andere dagen. Pas op voor objecten die als schuilplaats kunnen dienen, hij weet eindelijk dat je in dit spel zoveel mogelijk moet verstoppen om te voorkomen dat de wezens van Kathy gevangen worden genomen. De auteur waarschuwt u ook dat u de juiste methode moet gebruiken om het probleem met succes op te lossen. Uiteindelijk vertelde een onbekende Qorygore dat hij op het punt stond een volwassen vrouw in huis te ontmoeten. Om thuis te komen, moet Qorygore echter eerst veel problemen en moeilijkheden oplossen voordat hij daar komt.

ParanormalHK: Camera Curse

Nadat ze Kathy van deze gevaarlijke wezens had weten te redden, begon de situatie soepel te verlopen, totdat Casey opnieuw vreemde acties begon te ondernemen door een mysterieus bericht naar Ah Lok te sturen. Na dit incident speel je die persoon en kun je niet meer met Kathy communiceren. Terwijl hij naar informatie zocht, belde de vreemdeling plotseling terug en zei dat een van de camera’s die door hun team werden gebruikt, was vervloekt. Hij geloofde niet wat de vreemdeling zei en zag de camera een foto maken. Weer vreemde dingen zien gebeuren.

Speel ParanormalHK en ervaar zijn geweldige dynamiek en ongelooflijke ritme!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download ParanormalHK tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel ParanormalHK op Keysforgames.nl