Panty Party CD Key code kopen

Heb je een fetisj voor slipjes? Dan is Panty Party iets voor jou. In deze game ben je een schoolmeisjes dat zichzelf kan transformeren in een onderbroekje. In twintig levels ga je de strijd aan met een leger slipjes dat zich niet gewaardeerd voelt en de mensheid probeert te hersenspoelen. Aan jou, The Warrior of Love (die van alle soorten slipjes houdt), de taak om te voorkomen dat deze vijandige slipjes het op de wereld voor het zeggen krijgen.

Panty Party is een heerlijk absurd spel en prachtige satire op gewelddadige games. Het spel is een uitgave door Animu Game.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Panty Party tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Panty Party op Keysforgames.nl