Pantropy CD Key code kopen

Over dit spel

Pantropy is een multiplayer science fiction spel waarin de speler door middel van strategische samenwerking de tegenstander moet verslaan.

Het spel speelt zich af op een eiland waar je een basis moet bouwen om vervolgens met robots en vliegmachines de wereld te ontdekken en tegenstanders moet verslaan. Door gevechten te winnen, een steeds betere basis te bouwen en nieuwe ontdekkingen te doen krijgt je een steeds hoger level en kan je een steeds betere basis en robot bouwen. De wereld zit vol met gevaarlijke buitenaardse wezens, om te overleven zal je moeten zoeken naar steeds betere uitrustingen, gebouwen en voertuigen. Speel samen met je vrienden om je overlevingskansen te vergroten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Pantropy tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Pantropy op Keysforgames.nl