P.A.M.E.L.A. CD Key code kopen

Over dit spel

P.A.M.E.L.A. is een first-person shooter met horroreffecten ontwikkeld en uitgegeven door NVYVE® Studios. In het spel kom je terecht in een wereld die verlaten lijkt. Je bent alleen en beschikt over een hoog technologisch wapenarsenaal. Als speler trek je doorheen gebouwen en steden op zoek naar wat er gebeurt is en hoe je weer een normaal leven kunt leiden. Intussen moet je verweren tegen anderen die het op jou gemunt hebben.

Varia

P.A.M.E.L.A. werd ontwikkeld door NVYVE® Studios voor Microsoft Windows. De game werd gelanceerd op 9 maart 2017. Het spel kan worden gekocht via gameplatform Steam en krijgt daar grotendeels positieve reacties en beoordelingen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download P.A.M.E.L.A. tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel P.A.M.E.L.A. op Keysforgames.nl