Oxygen Not Included CD Key code kopen

Over dit spel

Oxygen Not Included is een simulatie-game voor ruimtekolonies, gemaakt en gepubliceerd door Klei Entertainment.

Diep in een buitenaardse ruimterots moet je ijverige bemanning de wetenschap gaan beheersen, vreemde nieuwe levensvormen overwinnen en ongelooflijke ruimtetechnologie benutten om te overleven.

In deze game zul je merken dat schaarste aan zuurstof, warmte en voedsel constante bedreigingen zijn voor het overleven van je kolonie. Leid kolonisten door de gevaren van het leven in de ondergrondse asteroïde en kijk toe hoe hun bevolking groeit tot ze niet alleen overleven, maar zullen bloeien.

Bouw uitgebreide bases en ontdek wat er nodig is om te overleven

Alles in je ruimtekolonie is onder jouw controle; van opgraving en toewijzing van middelen tot sanitair en energiesystemen. Bronnen zullen echter uitgeput raken bij je eerste ademhaling, dus zorg ervoor dat je snel graaft als je wilt blijven leven.

Het is de geest over de materie met stresssimulaties

Houd de psychologische impact van overleven op afstand met leuke vrijetijdsactiviteiten, geweldige accommodaties en goed voedsel voor je kolonie. Duplicants (dit zijn de kleine, frustrerende, maar ook vertederende klonen die de speler beheert) hebben elk verschillende en mogelijk destructieve manieren om op stress te reageren, dus zorg ervoor dat je ze altijd gelukkig houdt.

Vermijd koken met thermodynamica:

Temperatuurregeling is een constante zorg in de ruimte; te koud en je zult bevriezen, te warm en je zult verbranden. Let op de omgevingstemperatuur en de warmteproductie van uw kolonie om een ​​aangename en gezellige sfeer voor de kolonisten te behouden.

Verbeter de efficiëntie door complexe gas- en vloeistofsimulaties

Maak in elkaar grijpende leidingsystemen om snel brand- en vloeistof te leveren aan kritieke gebieden van jouw basis. Plan goed en word beloond terwijl je kolonie verandert in een oneindige, goed geoliede machine.

Neem de leiding met Power Grid Simulaties

Kies uit een groot aantal stroombronnen waaronder steenkool, waterstof en aardgas. Beheer krachtafvoer, overbelastingen van circuits en meltdowns om je kolonie soepel te houden.

Houd jezelf altijd ademend

Betreed de Oxygen Overlay en zie hoe lucht in realtime door je basis beweegt. Volg de ophoping van koolstofdioxide en houd toezicht op zuurstofgeneratieprocessen om jouw kolonie in een ware oase in de verre ruimte te vormen.