Overload CD Key code kopen

Over dit spel

Overload is een nieuwe zes-graden-van-vrijheid shooter van de makers van Descent, momenteel in ontwikkeling. We hebben onze eerste Early Access-build uitgebracht op 13 maart 2017, met onze 4e belangrijke update (versie 0.2) uitgebracht op 22 juni 2017.

Alle aankopen omvatten de GRATIS uitbreiding om 6-8 maanden na de lancering multiplayer-ondersteuning toe te voegen. Een aangepaste niveau-editor zal ook ergens na de lancering worden uitgebracht. De Level Editor is naar verwachting beschikbaar voor de Multiplayer-uitbreiding.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Overload tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Overload op Keysforgames.nl