Overcooked 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Overcooked 2 is een spannend actie game, ontwikkeld door Ghost Town Games en Team 17 Digital, en uitgebracht door Team 17 Digital. Het draait op Windows, MAC OS en SteamOS + Linux.

Je wordt in dit spel teruggebracht naar het Onion Kingdom. Verzamel je team van koks. Dit gebeurt in een klassieke co-op of online voor maximum vier spelers. Zopas heb je de wereld beschermd tegen de Ever Peckish. Nu is er een nieuwe dreiging op komt. Wend de honger van de Unbread af! Het wordt een waanzinnige actie. Samen, ofwel tegen mekaar, moet je kneden voor de hoogste score.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Overcooked 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Overcooked 2 op Keysforgames.nl