Outpost Zero CD Key code kopen

Over dit spel

Outpost Zero combineert de genres simulatie en multiplayer base building survival in een sciencefiction omgeving. Het spel is ontwikkeld door Symmetric en in 2018 uitgebracht door Tinybuild Games.

In het spel moeten de spelers moeten een planeet koloniseren door middel van robotverkenners en drones. In het begin van het spel start je zonder wapens en hulpmiddelen. Bouw buitenposten en maak ze geschikt voor menselijke bewoning. Vecht tegen computergestuurde tegenstanders of als multiplayer tegen andere spelers.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Outpost Zero tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Outpost Zero op Keysforgames.nl