Outlast 2 CD Key code kopen

Over dit spel
Outlast 2 is een actiespel vol avontuur samen met een aantal andere sticht jij een stad ver weg van de beschaving. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Red Barrels. De release van Outlast 2 vond plaats op 25 april 2017.

Wanneer Sullivan zich wil vestigen in de wildernis moeten hij en zijn volgers zich tegelijkertijd klaar maken voor de beproevingen die de ondergang van de wereld met zich mee brengt. In het spel speel je als Blake Langermann, Blake is een cameraman die zich samen met zijn vrouw in verhalen verdiept waar niemand zich aan durf te wagen. Volg de aanwijzingen die leiden naar informatie over een moord op een onbekende zwangere vrouw.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Outlast 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Outlast 2 op Keysforgames.nl