Outcast Second Contact CD Key code kopen

Over dit spel
De game Outcast – Second Contact speelt zich af op een gevaarlijke buitenaardse planeet. Het is een remake van de cultgame Outcast welke vele prijzen heeft gewonnen, waaronder ‘Adventure Game Of The Year“.

Outcast – Second Contact is een actie- / avontuurgame. Je gaat op missie naar de planeet Adelpha. Op deze gevaarlijke planeet moet je gevechten tegen de meest uiteenlopende en zwaar bewapende tegenstanders zien te overleven. Hou er rekening mee dat al je keuzes en acties van invloed zijn op de machtsverhoudingen in deze bizarre wereld. Verplaats je in de held Cutter Slade en ga op honderden missies in meer dan 60 uur gameplay.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Outcast Second Contact tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Outcast Second Contact op Keysforgames.nl