Outcast 2 A New Beginning Key Kopen. Outcast 2 A New Beginning Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Outcast 2 A New Beginning key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Outcast 2 A New Beginning rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 22-05-2022 voor een Outcast 2 A New Beginning sleutel in Nederland is € 37.04

Outcast 2 A New Beginning is een singleplayer avonturengame ontwikkeld door Appeal Studios. Het spel speelt zich af in een buitenaardse wereld, genaamd Adelpha. Jij kruipt in de huid van Cutter Slade, een ex-Navy SEAL, die de buitenaardse wereld moet redden van een robotleger. Dit robotleger is Adelpha binnengevallen met het doel om de inwoners tot hun slaaf te maken en wereld te ontdoen van de natuurlijke hulpbronnen. Aan jou de taak om in verzet te gaan en de wereld te redden.

Om de wereld te redden beschik je over een jetpack waarmee je kan vliegen, glijden en springen. Doormiddel van verschillende modules is het mogelijk om je eigen persoonlijke wapen te maken om je te verdedigen tegen de robots. Tijdens het verkennen van de wereld maak je kennis met de de Talan-cultuur waardoor je toegang kunt krijgen tot speciale oude Talan-krachten. Ook ontdek je verborgen tempels en gevaarlijke dieren die in het wild leven.