Out of the Park Baseball 18 CD Key code kopen

Over dit spel

Out of the Park: Baseball 18 is een management simulatiegame voor honkbalteams. Als manager ben je de baas over team waarbij er keuze is uit heel veel verschillende competities. Natuurlijk zijn de clubs uit de Amerikaanse Major League beschikbaar, maar ook buitenlandse teams waaronder clubs uit de Nederlandse hoofdklasse. Ook is het mogelijk je carrière te starten als manager van een amateurploeg.

Kies voor een team uit het verleden uit de bijna 150 jaar honkbalgeschiedenis, of maak zelf een nieuw team en speel online tegen andere managers. Welke keuze je ook maakt, het doel is een zo goed mogelijk team samen te stellen en prijzen te gaan winnen. Het spel is in 2017 uitgebracht door Out of the Park Developments en geschikt voor Windows, Linux en Mac OS computers.

Een diepgaande management sim

Bij Out of the Park: Baseball 18 moet je als manager veel beslissingen nemen en alle processen in de gaten houden om het team zo goed mogelijk te laten presteren. Het spel heeft hiervoor de beschikking over een intuïtieve bediening om alle gegevens in de gaten te houden. Niet alleen moet het team zo goed mogelijk worden getraind, ook de jeugdspelers staan op de drempel van hun carrière en kunnen worden ingepast.

Stuur je scouts op pad voor veelbelovende spelers en hou rekening onvermijdelijke blessures. Koop en verkoop spelers en hou de financiën goed in de gaten. Bepaal de tactiek van de wedstrijd en hou rekening met kwaliteiten van je eigen team en de zwaktes van de tegenstander. Doe je dit goed dan zal de moraal en teamspirit duidelijk verbeteren waardoor de kans op winst stijgt. Maak je fouten dan zullen de spelers dit zeker laten merken. Honkbal is een spel van statistiek en dit is dan ook volop aanwezig. De wedstrijden worden grafisch eenvoudig weergegeven, wat past bij een managementspel. Het zwaartepunt van het spel ligt bij de vele opties en keuzes die een manager moet maken.