Ostriv CD Key code kopen

Over dit spel

Ostriv is een strategische stad-management video game dat is gemaakt en gepubliceerd door yevhen8.

In Ostriv wordt je in de schoenen geplaatst van een burgemeester van een kleine stad in Oekraïne. Groei je kleine stad uit tot een machtig gebied door je creatieve brein aan het werk te zetten.

Ostriv probeert de lat van city-builders hoger leggen door een enorm aantal mogelijkheden toe te voegen en vervelende beperkingen weg te halen. De game maakt echt organische stadsindelingen mogelijk zonder de raster- en hoekbeperkingen in een driedimensionaal landschap. Naarmate je verder in de game komt, loop je tegen problemen aan die ook in een echte stad zouden kunnen gebeuren. Op deze manier zorgt Ostriv er voor dat de game niet een saai karweitje wordt, maar een uitdagende strategie game.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ostriv tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ostriv op Keysforgames.nl