OshiRabu Waifus Over Husbandos CD Key code kopen

Over dit spel
OshiRabu: Waifus Over Husbandos, een verhaal over de yuri relatie tussen twee vrouwen.
Wat is OshiRabu: Waifus Over Husbandos?
OshiRabu is een video game over het romantische avontuur dat de relatie van twee vrouwen bepaalt. De game is een grafisch verhaal beschikbaar op de PC. De ontwikkelaar van de game is SukeraSomero.

De game gaat over een kat en muis spel tussen de twee hoofdpersonages en het maakt gebruik van beelden uit het ‘yuri’ genre, de liefde tussen twee vrouwen. De ontwerpen van de personages zijn bedacht en uitgewerkt door de illustrator DSmile.

Het verhaal van OshiRabu: Waifus Over Husbandos?
Akuru Hayahoshi is al een lange tijd aan het proberen om haar husbando in de gacha game te krijgen. Ze is een kantoormedewerkster en geobsedeerd met het in handen krijgen van haar husbando. Tot nu toe heeft ze daar echter geen geluk mee gehad. Hoeveel geld ze ook in de game stopt, het lukt haar niet. Op een dag ontmoet ze Ren Furutachi, een schitterende vrouw met veel geluk.

Door meerdere misverstanden is Ren eropuit om Akuru na te streven en haar liefde te winnen. Na het een komt het ander en om haar husbando te krijgen, neemt Akuru Ren mee naar haar huis en meer. Akuru wilt haar husbando en Ren wil Akuru.

Het verhaal is interessant, avontuurlijk en boven alles, erg romantisch. Als je geïnteresseerd bent in het yuri genre, is dit spel iets voor jou en kan je het niet laten schieten.

Hoe zit Oshirabu: Waifus Over Husbandos in elkaar?
Het verhaal is in de Japanse taal ingesproken, maar er zitten ondertitelingen in het Engels bij. Het totaal aantal speeluren is ongeveer twee tot drie uur. Via tekstwolkjes wordt het verhaal overgebracht en er zijn keuzemomenten die de uitkomst van het verhaal bepalen. Er zijn in de game voldoende instellingen die je naar je eigen voorkeur kunt aanpassen om de optimale speelervaring voor jezelf te creëren.

Dit verhaal is zeer anders dan ieder algemeen romantiek verhaal wat je al kent. Van het begin tot aan het einde is Oshirabu een game die je eens gespeeld moet hebben.