Orcs Must Die 3 Key Kopen. Orcs Must Die 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Orcs Must Die 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Orcs Must Die 3 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 08-08-2022 voor een Orcs Must Die 3 sleutel in Nederland is € 5.96

Orcs Must Die! 3 is een strategische actiegame waarin je honderden orcs moet afmaken om je kasteel te beschermen. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Robot Entertainment.

Ten strijde!

Een gigantisch leger orcs heeft het gemunt op je kasteel en ze komen met honderden tegelijk naar je basis gemarcheerd. Je kruipt in de huid van één van de beschikbare helden en kunt de vijanden te lijf gaan met coole zwaarden, vlijmscherpe pijlen of met een heleboel magie. Voordat het leger je burcht bestormt, krijg je nog de kans om verdedigingen te bouwen. Deze verdedigingen bestaan uit katapulten, valkuilen, rollende boomstammen en nog veel meer. Er zijn meer vallen dan ooit en het is aan jou om deze op strategische locaties te bouwen.

Nieuwe valstrikken

Er zijn nieuwe War Scenarios die grotere gevechten dan ooit opleveren. Om je hierbij te helpen, kun je gebruik maken van War Machines. Dit zijn enorm grote valstrikken die flink wat orcs tegelijk uitschakelen. Denk hierbij aan een springplank die tientallen orcs tegelijk het luchtruim in slingert. Of wat dacht je van een kanon dat vaten vol buskruit afvuurt? De orcs zullen niet beseffen wat er is gebeurd wanneer ze door de ontploffing in een ravijn worden geslingerd.

Coöperatief

Orcs Must Die! 3 komt helemaal tot zijn recht wanneer je online met een vriend speelt. De coöperatieve modus maakt alles net dat beetje leuker. Bovendien kun je ook tegen nieuwe vijanden vechten. Zo zijn er orcs die zijn geëvolueerd tot smerige, wezens met speciale krachten. Je weet dus nooit wat je kunt verwachten. Dus waar wacht je nog op? Toon je innerlijke kracht en ga de strijd aan met het grootste leger dat de Orcs Must Die franchise ooit heeft voortgebracht.