Orangeblood CD Key code kopen

Over dit spel

Orangeblood is een RPG Indie game met een vrouwelijke hoofdrolspeler. De game is ontwikkeld door Grayfax Software en wordt uitgegeven door PLAYISM.

De game speelt zich af in een alternatieve versie van het eind van de twintigste eeuw op het kunstmatige eiland NEW KOZA. Het eiland ligt voor de kust van Okinawa. In de game ben je vrij om te doen wat je wilt op het exotische eiland. Je kunt lekker chillen met wat jaren 90 muziek. Of je kunt in een schietpartij met een gewelddadige Yakuza bende verzeild raken. Maar pas op, je kunt een te zwaar wapen laden en dan ben je de sigaar.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Orangeblood tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Orangeblood op Keysforgames.nl