OPUS Echo of Starsong Key Kopen. OPUS Echo of Starsong Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop OPUS Echo of Starsong key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key OPUS Echo of Starsong rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-05-2022 voor een OPUS Echo of Starsong sleutel in Nederland is € 14.99

OPUS Echo of Starsong is een single-player avonturenspel ontwikkeld en uitgegeven door SIGONO INC.

Doel van het spel

Het spel is geschreven in de stijl van een visuele roman. Dit maakt dat het spel een goede verhaallijn bevat, waardoor het extra leuk en makkelijk is om te spelen. Het doel van dit spel is om als speler samen met Eda en een jonge man het mysterie van een oude ruimte te ontrafelen.

Het verhaal

In Echo of Starsong is Eda de hoofdpersoon. Zij is een meisje met bijzondere gaven. Zo kan ze mysterieuze geluidsgolven aanvoelen en verstaan. Deze geluidsgolven staat bekend als starsong en zullen leiden tot de oplossing van het eeuwenoude raadsel van de oude ruimte met haar mythes.

Het verloop

Het spel begint met asteroïden die mysterieuze geluidsgolven uitzenden. Dit geluid staat bekend als ‘de starsong’. Dit geluid is het middelpunt van conflicten in de omgeving geworden, omdat ze een enorme kracht bezitten die maar weinig mensen kunnen verstaan. In het spel gaat een jonge man zelfverzekerd op zoek naar asteroïden, samen met het meisje. Als de jongeman ze gevonden heeft, kan het meisje de sterrenliederen imiteren en zo kunnen ze samen uiteindelijk de oude mythe van de mysterieuze ruimte gaan ontrafelen.

In dit spel ga je als speler samen met Jun en het meisje op ontdekkingstocht naar de asteroïden die leiden tot nieuwe sterrenliederen. Het is een zeer uitdagend spel waarin je te maken krijgt met de strijd tussen goed en kwaad en waarin je leert belangrijke keuzes te maken die grote gevolgen zullen hebben in de nabije toekomst. Tijdens de reis kom je allerlei soorten mensen tegen, van handhavers tot asteroïde-opgravers en intelmakers. Dus duik in het verhaal en laat je helemaal meezuigen in de unieke gebeurtenissen.