Onimusha Warlords Key Kopen. Onimusha Warlords Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Onimusha Warlords key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Onimusha Warlords rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 08-08-2022 voor een Onimusha Warlords sleutel in Nederland is € 5.35

In het spel Onimusha: Warlords speel je met samurai Samanosuke en ninja Koede. Met deze personages is het je taak om prinses Yuki te redden. Het kasteel waarin de prinses vastzit wordt omsingeld en geterroriseerd door duivelse demonen. Tijdens hun missie worden de characters tegengewerkt door een perfect voorbereid plan waarbij demonische tinten tot gruwelijke taferelen lijden. Het is je taak als speler de beproevingen te overwinnen en de prinses te bevrijden maar bovenal om de demonen te verslaan en elke hindernis te overleven.

Het spel

Dit videospel werd ontwikkeld en uitgegeven door de Japanse gameproducent Capcom. Het spel werd voor de eerste keer uitgegeven in 2001 voor het Playstation 2 platform. De jaren erna kregen ook Xbox en Windows een eigen versie. Inmiddels zal het spel in 2019 opnieuw uitkomen in een hedendaags bijgewerkte versie voor o.a. Playstation 2, Playstation 4, Xbox en Xbox one, Nintendo Switch en Windows. Voor de nieuwe versie werd er erg gesleuteld aan de graphics van de game en ook alle dialogen kregen nieuwe opnames. Opvallend is ook dat de makers afstappen van de originele soundtrack en een geheel nieuwe soundtrack hebben gecreëerd.

De game is te koop in de speciaalzaken, speelgoedwinkels en via het internet waaronder het online gameplatform Steam. Voor wie het spel zou willen kopen is de kostprijs ongeveer twintig euro en bevat het spel een leeftijdrestrictie. Dat laatste werd ingesteld omwille van het vele geweld en de horror getinte beelden die in de game te zien zijn. Tot op heden zijn ruim twee miljoen exemplaren van de game verkocht maar het is niet de bedoeling om met de nieuwe game dat resultaat te overschrijden.