One Step From Eden CD Key code kopen

Over dit spel

Het belangrijkste deel van One Step From Eden is het gevecht dat zich afspeelt over twee 4 bij 4 rasters, waarvan de ene jouw kant vertegenwoordigt en de andere die van je tegenstander. Je doel is om de gezondheid van je vijand terug te brengen tot 0. Dat is redelijk standaard. Je aanvallen worden gedicteerd door de kaart die je hebt, waarbij elke kaart je een nieuwe aanval geeft.

Als je vijanden verslaat krijg je nieuwe kaarten, die allemaal van verschillende facties komen, waarbij die kaarten vaak op de een of andere manier synergetisch zijn. De kaarten die je krijgt zijn willekeurig, maar je kunt je kansen op het krijgen van specifieke facties verbeteren door daarvoor te kiezen in je deck menu. Daardoor kun je zoeken naar een eigen opbouw. Dit helpt echt als je eenmaal andere karakters hebt ontgrendeld, omdat veel van die karakters inherent gebouwd zijn op een manier die specifieke kaartsoorten ten goede komt.

Er zijn in totaal negen karakters, en elk van deze karakters heeft een paar verschillende starters om ook te ontgrendelen. Bovendien krijg je ook artefacten terwijl je het spel speelt, en je ontgrendelt zelfs nieuwe kaarten en artefacten voor toekomstige runs als je je profiel op een hoger niveau brengt. Te veel variaties om bij te houden, en het zorgt voor een echt frisse ervaring in elke run.

Geen genade

Het spel is opgesplitst in werelden, die ieder bestaan uit een paar normale kamers voor een baasgevecht. De bazen groeien afhankelijk het niveau van het spel. Bijvoorbeeld, als je tegen Gunner vecht in de eerste wereld, kun je eenvoudig de straal aanvallen en bommen ontwijken. In de vijfde wereld, hebben ze niet alleen nieuwe aanvallen, maar ze zijn ook sneller, veel gezonder en veel hectischer bij het aanvallen. De speler wordt natuurlijk sterker, maar al het andere ook.

Misschien wel de coolste eigenschap in dit erg coole spel is dat je ervoor kunt kiezen om de bazen te sparen of ze te doden. Als je ervoor kiest om ze te sparen, dan genezen ze, en kunnen ze af en toe opduiken in latere kamers om te helpen. Ze doen allemaal verschillende dingen, en als je iedereen spaart in een run, heb je een klein leger van bazen die af en toe opduiken.

Als je ze liever doodt, dan krijg je geen gezondheid of hulp, maar wel een ander artefact. Het is een interessant stukje ontwerp dat je in staat stelt om te kiezen welke optie je het meeste voordeel oplevert. Uiteindelijk koos ik ervoor om bijna iedereen te sparen en soms gaven de bazen de gunst terug.

Zullen we dansen?

Er zijn ook een paar half verborgen monteurs in het spel. Een baas laat je op tijd dansen op de beat van de muziek als je geen enorme schade wilt aanrichten. Er zijn kleine konijntjes bij de kampvuren die je kunt doden als je niet wilt dat je geluk toeneemt. Normaal gesproken is geluk goed, maar het geluksbeeld in One Step From Eden lijkt zowel goed als slecht geluk te vertegenwoordigen. Je krijgt wel betere beloningen met een hogere geluksstatus, maar ook sterkere vijanden.

Het gevaar van dit spel is dat je gevangen raakt. Je komt vast te zitten in het spel en gaat overal rasters zien. De muziek hoor je dan de hele dag in je hoofd. Het is gewoon een erg goed voorbeeld van hoe goed spellen kunnen zijn. Je kunt als het ware verliefd worden op de Mega Man Battle Network games, ze kunnen echt in je geheugen binnendringen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download One Step From Eden tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel One Step From Eden op Keysforgames.nl