One Piece World Seeker CD Key code kopen

Over dit spel

De liefhebbers van avontuur en actie kunnen hun hart ophalen bij One Piece World Seeker. Zeil heel de wereld rond met One Piece World Seeker! Zet koers richting een nieuw te verkennen wereld. Vechtend als de Straw Hat Pirates vanuit Luffy’s perspectief. Maak gebruik van open landschappen om de invloed te vergroten. Dit gloednieuwe verhaal vanuit Luffy’s perspectief is een echte uitdaging. Dit spel is een echt spel om alleen te spelen. Iedereen kan zich helemaal verliezen in dit spel. De fantasie schiet haast te kort. Steeds weer opnieuw wordt men verrast door de nieuwe avonturen in dit spel. De Japanse ontwikkelaar Ganbarion heeft er alles aan gedaan One Pice World Seeker tot een succesverhaal te maken.

Een genot om te spelen

Niet voor niks raken veel gamers verslaafd aan dit spel. Hoe vaker het wordt gespeeld, des te beter men wordt. Dit spel is te spelen voor kinderen vanaf 12 jaar. Verken bijvoorbeeld Juwelen eiland waar het vol staat van verrassingen. Op Gevangenen eiland wil niemand terecht komen. Op allerlei manieren kan er worden gevochten tegen de machthebbers. Verover de macht in dit prachtige spel! Ga de strijd aan met piraten of de elite die de macht in handen heeft.

Goede gameplay en effeten

Dit spel is echt zeer hoogwaardig afgewerkt. Doordat het zo mooi is en vol zit met uitdagingen blijft het leuk. Het is zo mooi dat het bijna echt is. Dit is een spel wat voor iedereen snel en gemakkelijk is om te leren. Eenmaal gewend aan het spel zal het zeker nog vaak worden gespeeld. Niet alleen in Japan maar ook de rest van de wereld is dit zeer populair! Dit spel is zeker een aanrader.