One Piece Burning Blood CD Key code kopen

Over dit spel
One Piece Burning Blood is een gevechtsspel met een van de meest bekende piraat: Monkey D. Luffy. One Piece Burning Blood is ontwikkeld door Spike Chunsoft Co., Ltd. en is uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment. De release van het spel vond plaats op 2 september 2016.

In dit snelle spel zal je Devil fruit moeten gebruiken om al jouw tegenstanders te kunnen overwinnen. Het spel biedt je de mogelijkheid om te wisselen van personage tijdens het spel waardoor je onverwachte aanvallen kunt plannen. One Piece Burning Blood bevat meer dan 40 personages waarmee je de meest intense gevechten kunt beleven.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download One Piece Burning Blood tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel One Piece Burning Blood op Keysforgames.nl