One Finger Death Punch 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Je bent omringd, in de minderheid en moet elk wapen gebruiken waarmee je je tegenstanders kunt ontmantelen in een vlaag van kungfu. Dat is de essentie van One Finger Death Punch 2, ’s werelds snelste vechter. Het bevat de originele OFDP’s unieke mechanica met twee knoppen die we de afgelopen vijf jaar hebben geperfectioneerd. Snelheid en precisie zijn de sleutelwoorden in deze wervelende woedende strijd, terwijl spelers de controle houden over de 26 verschillende vrij te spelen vaardigheden, hectische gameplay en klassieke kung fu-geïnspireerde animaties.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download One Finger Death Punch 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel One Finger Death Punch 2 op Keysforgames.nl