Omno Key Kopen. Omno Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Omno key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Omno rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 25-05-2022 voor een Omno sleutel in Nederland is € 18.11

Omno is een solo-ontdekkingsreis die is ontwikkeld door Jonas Manke en uitgegeven door Future Friends Games en StudioInkyfox.

Het personeel van de oude beschaving is behoorlijk waardevol, omdat het ons toegang geeft tot een breed scala aan opties. We zullen in staat zijn om te teleporteren en rechtstreeks met de dieren te communiceren, die ons in ruil daarvoor een stukje van hun essentiële essentie zullen aanbieden. Hij zal niet alleen zijn op onze reis; we zullen vergezeld worden door een lieflijk gevleugeld wezen dat ons op onze reis zal helpen door hun best te doen om ons te laten zien waar hij verder kan gaan. Het gebruik van de macht van een lang geleden uitgestorven beschaving zal je helpen bij het voltooien van je missie. Je zult in staat zijn om naar weelderige bossen, zongedroogde woestijnen en ijskoude toendra’s te gaan op deze… zelfs de lucht!

Speel Omno en ontdek een betoverende wereld met prachtige puzzels!