Okhlos CD Key code kopen

Over dit spel

Okhlos wordt vaak vergeleken met Pikmin, omdat de speler heerst over een enorme menigte en regisseert om naar de bevolen plekken te gaan in combinatie met Katamari voor de snelle actie. Bij aanraking zal het gepeupel automatisch gebouwen afbreken, vijanden aanvallen of nieuwe mensen werven. Bovendien kan de speler het gepeupel laten blokkeren of spreiden over de stad waarin ze zich bevinden om de speler te beschermen tegen vijanden of gevaren. De acht werelden van de game worden procedureel gegenereerd, elk met verschillende gevaren en vijanden om mee geconfronteerd te worden

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Okhlos tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Okhlos op Keysforgames.nl