Oddworld Soulstorm Key Kopen. Oddworld Soulstorm Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Oddworld Soulstorm key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Oddworld Soulstorm rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Oddworld Soulstorm sleutel in Nederland is € 26.99

Met de nieuwe ‘N’ Tasty van Just Add Water uit 2014 werd de klassieke franchise opnieuw geïntroduceerd bij een nieuwe generatie gamers. Het is een complete remake van Oddworld Abe’s Oddysee uit 1997 en heeft meer dan bewezen dat Lorne Lanning’s oorspronkelijke visie de tand des tijds heeft doorstaan. Nu werkt de studio hard aan zijn volgende titel, Oddworld: Soulstorm.

Wat is Oddworld: Soulstorm?

Net als New ‘N’ Tasty ervoor, is Soulstorm opnieuw een remake van een bestaande titel. Geïnspireerd door Oddworld Abe’s Exoddus, het vervolg uit 1998, is Soulstorm van plan veel meer te doen dan dezelfde levels en personages vernieuwen. Door fans via de officiële website te druppelen met nieuwe screenshots en info, heeft de Soulstorm-hype-trein het station echt verlaten.

Verhaal

Soulstorm vindt plaats onmiddellijk na de gebeurtenissen van New ‘N’ Tasty en zal opnieuw de lieve Abe en zijn ongewone ras van Mudokon-vrienden volgen. Rupture Farms ligt in puin en de kwaadaardige glukkons zijn verslagen, nu rest alleen nog voor Abe en zijn vrienden om een ​​nieuw huis te vinden.

Abe bevindt zich al snel samen met 300 nieuw bevrijde Mudokons zonder voedsel, water of onderdak. Gestrand in een uitgestrekte woestijn, vinden ze al snel troost in een vreemd nieuw drankje dat bekend staat als Soulstorm Brew. Ze geven weinig vrij dat deze drank is gemaakt van de botten van hun eigen mensen. Klinkt nogal grimmig.

“Er was een dieper, donkerder en sinister verhaal dat we nooit hebben verteld”, legt de maker van de serie, Lorne Lanning, uit. “Soulstorm geeft ons de mogelijkheid om meer vlees op de botten van een originele ruggengraat uit te werken, maar de fabel vanuit een heel andere hoek opnieuw te vertellen.” Veel fans waren verdrietig dat New ‘N’ Tasty de duisternis van de originele games ontbeerde, en het lijkt erop dat Soulstorm dat goed zal maken.

Gameplay

We hebben nog geen gameplay-opnames van Soulstorm in actie gezien, en Oddworld Inhabitants heeft ook niet gedetailleerd hoe het de nieuwe ‘N’ Tasty-formule zal uitbreiden. De gebruikelijke mix van platformactie, stealth en vijandelijke manipulatie zal waarschijnlijk terugkeren, zij het met een donkerdere, meer sinistere draai. Alles bij elkaar genomen, zijn de kernmechanismen onaangetast gebleven sinds de oprichting van Oddworld 20 jaar geleden.

Met een beetje geluk blaast Soulstorm zijn archaïsche wortels nieuw leven in met iets fris, opwindends en onvoorspelbaars.