Objects in Space CD Key code kopen

Over dit spel

Objects in space is een ruimtevaart spel. Het spel speelt zich af in Apollo, een geheel van sterrenstelsels die jaren geleden verwijderd zijn van de aarde.
In dit spel zijn er een groot aantal korte verhalen in plaats van 1 groot hoofdverhaal.

Als het spel begint dan ben jij de kapitein van een schip. Je koopt en verkoopt spullen om je schip drijvende te houden en zo gewapend te zijn tegen piraten, criminelen of andere duistere wetten.

Om geld te verdienen in het spel zijn er meer dan 50 mogelijkheden en ook de reputatie die jij opbouwt in het spel, bepaalt hoeveel opdrachten er voor jou beschikbaar zijn.
Je bepaalt ook zelf hoe jij jouw schip wil bouwen. Dit tot in het kleinste detail. Elke keuze heeft consequenties naar het verdere verloop van het spel toe.
Speel je op veilig of dek jij je helemaal in?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Objects in Space tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Objects in Space op Keysforgames.nl