Not For Broadcast CD Key code kopen

Over dit spel

Not For Broadcast is een Indie simulatie game. De game is ontwikkeld door NotGames en wordt uitgegeven door tinyBuild. De game speelt zich af in een alternatieve versie van de jaren 80. In de game dreigt er een radicale regering aan de macht te komen die het hele land in de ellende zal storten. Jij moet de leiding nemen en bepalen wat er wanneer live wordt uitgezonden in het National Nightly News. Dat betekent dat jij bepaalt wat de mensen te zien en te horen krijgen. En, misschien nog wel belangrijker, wat ze niet te zien en te horen krijgen. Het is een high-pressure propaganda simulatie game waarin je continu beslissingen moet nemen.

Waar draait het om?

Het land glijdt in die alternatieve jaren 80 steeds sneller naar de afgrond en jij komt bij het National Nightly News team werken. Zij zijn op dat moment net bezig om een documentaire te maken over het meest recente politiek schandaal, de vorming van een radicale regering. Daarnaast is er een beroemdheid die hier een boek over heeft geschreven zonder dat iemand weet waarom. Ook dit zit in de documentaire. Je bent alleen maar aangenomen om de studio schoon te maken, maar door een bizarre wending van het lot ben jij nu degene die bepaalt wat er wel en niet wordt uitgezonden. Je moet met van alles rekening houden. Je moet zorgen dat de juiste camera feeds gemixt worden, je moet de headlines kiezen en je moet zorgen dat alle scheldwoorden weg gepiept worden. Je moet ook rekening houden met de reclame inkomsten. Je moet immers wel money in the bank hebben. En onthoud: the show must go on! Alles wordt live uitgezonden, dat betekent stress.

Welk pad kies jij?

Rode draad is het politieke schandaal. Wat ga je doen? Ga je mee met de radicale regering en censureer je het nieuws zodanig dat alles in de doofpot verdwijnt? Of ga je voor journalistieke integriteit en breng je alle details naar buiten? Als je voor optie 1 kiest, kun je rekenen op een beloning. Optie 2 brengt je vrij zeker in de problemen. Bij alles wat er in de studio gebeurt zijn jouw beslissingen essentieel. Fouten worden keihard afgestraft