Nostos CD Key code kopen

Over dit spel

De game speelt zich af in de verre toekomst. De aarde is inmiddels niet meer geschikt om te overleven. Er is een grote oorlog geweest en de oceanen zijn uitgeput. De laatste hoop voor de mensheid is Nostos. Nostos is gemaakt van een ruimtestation en dient als een opslag voor het bewustzijn van alle mensen. De mensheid denkt op deze manier het menselijke ras te kunnen behouden.

In de game ben je onderdeel van een kleine groep mensen die weigert hun bewustzijn te uploaden. Zij infiltreren Nostos en komen beetje bij beetje achter de waarheid.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Nostos tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Nostos op Keysforgames.nl