Northgard CD Key code kopen

Over dit spel

Stoere vikings

Northgard is een strategiespel gebaseerd op de Noorse mythologie, waarin je controle hebt over een clan van Vikingen die strijden om de controle over een mysterieus nieuw ontdekt continent. Na jaren van onvermoeibare verkenningen hebben dappere Vikingen een nieuw land ontdekt vol mysterie, gevaar en rijkdom: Northgard.

De stoutmoedigste Noormannen zijn op pad gegaan om deze nieuwe kusten te verkennen en te veroveren, bekendheid te brengen bij hun Stam en geschiedenis te schrijven door verovering, handel of toewijding aan de Goden.
Dat wil zeggen, als ze de ontzettende wolven en ondode krijgers kunnen overleven die het land doorkruisen, bevriend raken of de reuzen verslaan en de zwaarste winters overleven die ooit in het
Elke kaart in Northgard wordt procedureel gegenereerd, wat betekent dat je in theorie nooit dezelfde kaart tweemaal zult spelen. Het betekent ook dat je nooit echt weet waar de middelen zullen zijn of welk type terrein je zult tegenkomen wanneer je voor het eerst begint.

Unieke eigenschappen

  • Bouw je nederzetting op het nieuw ontdekte continent Northgard.
  • Ken je vikingen aan verschillende banen (Farmer, Warrior, Sailor, Loremaster,etc.)
  • Beheer uw middelen zorgvuldig en overleef harde winters en vicieuze vijanden.
  • Breid uit en ontdek nieuw territorium met unieke strategische kansen.
  • Bereik verschillende overwinningsvoorwaarden (verovering, roem, kennis, ruilen,etc.)
  • Speel tegen je vrienden of tegen een AI met verschillende moeilijkheidsniveaus en persoonlijkheden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Northgard tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Northgard op Keysforgames.nl