No Mans Sky CD Key code kopen

Over dit spel

Buitenaards

No Man’s Sky, het spel voor de verkenning en overleving van de eerste persoon dat is ontwikkeld door Hello Games, presenteert ons een universum gevuld met ongeveer 18 quintillion procedureel gegenereerde planeten. Je begint op een enkele te staan en staart naar de romp van je kapotte ruimteschip. Binnen enkele minuten wordt de kern van het spel onthuld: langzaam de planeet te voet rondwandelen (en onhandig vliegen met een jetpack) op zoek naar middelen: plutonium voor het aandrijven van je schip, ijzer en koolstof voor crafting-technologie en meer exotische mineralen voor het bouwen van betere tech of verkopen op de galactische markt.

Je bent bewapend met een multi-tool die kan worden gebruikt als zowel een mijnlaser als een blaster om de robotbewakers van elke planeet af te weren, die aanvallen als je bedreigde bronnen oogst of te ambitieus wordt met je mijnbouw. Nadat je je schip hebt gerepareerd en een warpaandrijving hebt toegevoegd, ben je vrij om de melkweg te verkennen, door willekeurige sterren te bezoeken, een pad naar de galactische kern te volgen of een mysterieus oud buitenaards ras te onderzoeken.

Unieke eigenschappen

  • Touchdown
    De zonnestelsels van No Man’s Sky zijn niet echt systemen, maar eerder een handvol planeten en manen, schouder aan schouder, die een paar mooie uitzichten en vergezichten bieden, direct van de cover van pulp-sci-fi romans.
  • Verhaal
    Er zijn drie facties, de gekke en gekke Gek, de schilferige en imposante Vy’keen, een krijgersrace (omdat er altijd een krijgersrace is) en de Korvax, een technologische soort. Je vindt ze in ruimtestations en planetaire buitenposten waar je op een beperkte maar aangename manier met ze kunt communiceren. Aanvankelijk weet je niets van hun talen, maar terwijl je planeten verkent, leer je ze, woord voor woord, door buitenaardse heiligdommen in het landschap te bezoeken.