Nioh 2 The Complete Edition Key Kopen. Nioh 2 The Complete Edition Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Nioh 2 The Complete Edition

Vergelijk prijzen en koop Nioh 2 The Complete Edition key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Nioh 2 The Complete Edition rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De lancering van Nioh 2 in 2020 was een behoorlijk leuk vervolg op Team Ninja’s kijk op Soulsborne-gameplay en -actie. Het vervolg speelt zich af in Feudal Japan in een verhaal waarin demonische yokai, geesten en goden worden aangetrokken door door oorlog verscheurde slagvelden en de mysterieuze energie die bekend staat als Amrita die erdoorheen stroomt.Het vervolg breidde alles uit wat de eerste game deed om een ​​rijke melee-gevechtservaring te bieden. Nu breekt Team Ninja uit de grenzen van PlayStation 4 en breidt de ervaring uit naar pc- en PS5-edities. We kregen de kans om Nioh 2 – The Complete Edition op pc te spelen en kwamen weg met liefde voor de scherpe verbeteringen die Team Ninja heeft aangebracht in deze bundel van de tweede game en de bijbehorende DLC.

De verzamelde reizen van Hide

Sinds Nioh 2 voor het eerst uitkwam in maart 2020 op PlayStation 4, heeft Team Ninja veel aan de game toegevoegd, wat al een behoorlijk uitdagende en lonende ervaring was als je onze originele Shacknews-recensie bekijkt. De drie premium DLC’s, The Tengu’s Disciple, Darkness in the Capital en The First Samurai (die net in december 2020 is gelanceerd) zijn allemaal verzameld naast het basisavontuur in Nioh 2 – The Complete Edition. Zelfs zonder de DLC duurt het ongeveer 40 uur om het hoofdverhaal van Nioh 2 te verslaan (zonder extra’s en ook zijmissies, die meer tijd toevoegen).

Nieuwe generatie toevoegingen in uw Nioh

Een van de meer dwingende redenen om Nioh 2 – The Complete Edition te verkennen, is de veelheid aan nieuwe functies en verbeteringen die zijn samengesteld voor pc- en PS5-spelers. Toen we met de producent van de Nioh-serie Fumihiko Yasuda spraken, zei hij dat laadtijden en profiteren van SSD-technologie een belangrijke prioriteit waren voor het team in deze edities van het spel. Als je Nioh of Nioh 2 op PS4 hebt gespeeld, wordt het verschil meteen overduidelijk. De laadschermen in Nioh 2 – The Complete Edition zijn teruggebracht tot een handvol seconden voordat je door kunt gaan naar het volgende.

Dit is fantastisch voor dit soort spellen, omdat het nogal wat moeite kost om dood te gaan en te moeten wachten tot het spel je terugbrengt naar het laatste checkpoint. Je kunt er in een oogwenk weer in springen en de meeste missies starten ook vrij snel als geheel.

Gesten die glinsteren en stralen als nooit tevoren

Over het algemeen is Nioh 2 wat we zeiden dat het terug was in onze recensie: een zeer solide Team Ninja-versie van de Soulsborne action hack-n’-slash-avonturenformule waar we van houden. Met alle DLC verzameld op één plek, zorgt Nioh 2 – The Complete Edition voor een fantastische bundel van die toch al plezierige ervaring. Het is een beetje zoeter voor PS4-spelers die hun reis naar PS5 maken, omdat ze zonder extra kosten kunnen upgraden naar de geremasterde edities op basis van de inhoud van de game en de DLC’s die ze al hebben. Desalniettemin zijn de grafische tweaks en toevoegingen ook een echte traktatie voor de toch al opvallende stijl van Nioh 2. Of je het nu op pc of PS5 verkent, deze geüpgradede bundel is een heleboel games die je helemaal uitdagen tot het einde van zijn yokai-dodenreis.