Night of the Dead Key Kopen. Night of the Dead Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Night of the Dead key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Night of the Dead rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Night of the Dead sleutel in Nederland is € 6.13

Night of the Dead is een horrorspel ontwikkelt en uitgegeven door jacktostudios. Het is een spel waarin je moet overleven in een stad vol met zombies. Je kunt het vergelijken met 7 Days to Die of Dying Light.

Verhaal

Spelers zullen de hoofdrolspeelster van het spel (Lucy) besturen nadat ze wakker wordt van een experiment waarin ze ontdekt dat ze vastzit in een stad vol zombies. Om te overleven moeten spelers bepaalde soorten gereedschappen en wapens maken, forten bouwen en golven van zombies overleven.

Spelers zullen elk voordeel nodig hebben dat ze kunnen krijgen om de hordes zombies die op hen afkomen te kunnen verslaan. Lucy zal het gebied moeten verkennen om de overlevingskansen te vergroten. Het bedenken van een goede strategie is belangrijk voor spelers die het willen redden in dit spel.

Mogelijkheden

Online en solo

Spelers kunnen ervoor kiezen om alleen te spelen, of online. Online kan men met maximaal met 4 vrienden spelen.

Bouwen en creëren

Om hulpmiddelen te creëren kunnen spelers bijna elk item op de kaart benutten. Spelers kunnen ook wapens vinden die verborgen zijn in gebouwen, of ze zelf maken met de materialen die ze vinden. Veel van deze wapens (zoals de bijl) hebben meerdere functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijdragen aan het bouwproces of zelfverdedigingsdoeleinden.

Zodra spelers de “Equipment Production Table” hebben gebouwd, kunnen spelers complexere wapens maken met de middelen die ze hebben verzameld. Het is verstandig om zoveel mogelijk verschillende wapens te maken. Die komen namelijk goed van pas om de bloeddorstige zombies te bestrijden.

Zodra de speler voldoende middelen heeft verzameld en de benodigde gereedschappen heeft gemaakt kunnen ze beginnen met het bouwen van een fort. Dit vereist dat ze veel hout van nabijgelegen bomen verzamelen met de bijl. Bouw overdag wanneer zombies minder snel aanvallen en verdedig ’s nachts het fort.

Spelers zullen hun verdediging moeten repareren nadat de nachtelijke golf van zombies voorbij is, zodat het weer tegen een stootje kan wanneer de volgende golf komt. Een zwakke verdediging maakt het veel gemakkelijker voor zombies om Lucy te bereiken! Het kan daarom slim zijn om vallen te plaatsen.

Vechten

Spelers kunnen afstands- en handwapens gebruiken om zichzelf en hun forten tegen zombies te verdedigen. Bijlen en andere slagwapens kunnen van dichtbij veel schade aanrichten. Afstandswapens, zoals geweren of bogen, komen goed van pas als spelers hun forten proberen te verdedigen.

Vaardigheden en upgrades

Tijdens het plunderen van het gebied kunnen spelers onderzoeksmateriaal vinden in verschillende items. Onderzoeksmateriaal kan worden gebruikt om upgrades of vaardigheden toe te voegen aan Lucy’s arsenaal. Vaardigheden als Gatherer, Porter en Looter kunnen het plunderen veel soepeler laten verlopen.

Belangrijkste kenmerken

• Bouw en upgrade basissen met materialen die zijn verkregen door bomen om te hakken, stenen te delven en verzamelde artefacten.
• Krijg voedsel door te jagen, verzamelen en koken.
• Bouw forten en vallen om het de zombies zo moeilijk mogelijk te maken.
• Verzamel verschillende items, wapens en kostuums.
• Maak verschillende items en uitrustingen om te overleven.
• Vind aanwijzingen in de dagboeken en ontsnap van het eiland.