Night in the Woods CD Key code kopen

Over dit spel

Avonturengame met mensachtige kat in de hoofdrol

Night in the Woods is een avontuur, singe player game dat gemaakt is door Infinte Fall. Als Kickstarter was het enorm succesvol en verscheen in volledige versie voor PC en PS4 op 21 februari 2017.

Als gamer kruip je in de huid van Mae. Een kat die menselijke trekjes heeft zoals rechtop lopen en net is afgestudeerd aan het college. Ze keert terug naar haar huis is Possum Springs om haar vroegere leven terug op te nemen en haar vrienden van vroeger opnieuw op te zoeken. Bij thuiskomst zijn er echter een aantal dingen verandert. Alles heeft een duister en griezelig tintje gekregen. De herfst lijkt al gestart te zijn en het lijkt alsof er zich iets duisters schuil houdt in het bos. Hoog tijd dus om dit eens te gaan uitpluizen!

Originele gameplay

Night in the woods is een avontuur game dat je alleen speelt en waarin de nadruk ligt op onderzoeken van je omgeving. Daarnaast is het aan jou om de verhaallijn te ontrafelen door het ontmoeten van andere personages in het spel. Doorheen het spel is het aan jou om keuzes te maken en op die manier ontvouwt het verhaal zich telkens op een verrassende en andere manier. Wanneer je bv. ervoor kiest om veel tijd te spenderen met één personage, zul je vooral het verhaal vanuit zijn/haar perspectief te weten komen.

Klassieker in de maak

Als kickstarter was het al erg succesvol en critici zijn ook zeer positief over de full version. Gemiddeld scoort het spel zo’n 80% en kan hierdoor bij de betere avonturen games gerekend worden die er op dit moment op de markt zijn. Dit heeft het ondermeer te danken aan de originele verhaallijn en prachtig ontworpen visuele omgeving. Er werd veel aandacht besteed aan het creëren van een griezelig sfeertje. Dit onder meer door het inbouwen van een enge soundtrack, sinistere achtergrondgeluiden en tegelijkertijd ook de beangstigende omgevingen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Night in the Woods tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Night in the Woods op Keysforgames.nl