Nickelodeon All-Star Brawl Key Kopen. Nickelodeon All-Star Brawl Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Nickelodeon All-Star Brawl key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Nickelodeon All-Star Brawl rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 19-01-2022 voor een Nickelodeon All-Star Brawl sleutel in Nederland is € 12.21

Nickelodeon All-Star Brawl is in elkaar gezet door Ludosity en Fair Play Labs en uitgegeven door GameMill Entertainment. De Nickelodeon All-Star Brawl game bestaat uit al de populaire en bekende Nickelodeon-favorieten. Het is een cross-over vechtspel die uitmond tot een overdrijvende strijd. Je kunt de strijd aangaan tegen de sterke hoofdpersonen van de welbekende shows in het Nickelodeon-universum. Wat het leuker en authentiek maakt is dat de personages dezelfde bewegingen en aanvallen vertonen als in de shows.

Wat Nickelodeon All-Star Brawl zo speciaal maakt

Een mooie aanwinst is dat je ofline met vrienden kunt spelen die zich plaatselijk bevinden. Nickelodeon All-Star Brawl stelt een gameplay ter beschikking waarbij spelers zich in een duel bevinden. In dit duel moeten de spelers hun tegenstaanders buiten de grenzen van de arena slaan. De bewegingen van de personages geschieden op een tweedimensionaal vlak. Deze personages kunnenn rennen, springen en kunnen ook een mid-air dash in één van de acht richtingen uitvoeren.

De verschillende aanvallen

De personages zijn voorzien van diverse soorten aanvallen zoals aanvallen die mild en snel zijn. Goed voor het gebruik van het uitvoeren van combo’s. Daarentegen heb je de sterke aanvallen, die heel erg langzaam zijn, maar krachtig genoeg om meer schade aan te richten. Dan heb je ook nog de speciale aanvallen. Bij deze heeft elke personage zijn eigenschappen. Hier kunnen er verschillende aanvallen gepleegd worden bij het omhoog of omlaag duwen. Als speler kun je je personage ook laten rennen in combinatie met één van de drie aanvalsknoppen.

De mogelijke aanbiedingen van deze game

Deze game biedt spelers de mogelijkheid aan om tegenstaanders te grijpen en te gooien. Je kunt als speler jezelf ook beschermen tegen aanvallen. Wat zou speciaal is aan dit spel, is de strafe-functie. Een functie die gebruikt kan worden om jezelf klaar te maken voor het aanvallen zonder enig slag of stoot te incasseren. Hoe meer schade de personages oplopen hoe meer terugslag deze ontvangen waardoor het moeiteloos gaat om ze van het podium af te slaan.

De personages waaruit je kunt kiezen

Deze gamespel bestaat uit 20 personages waarmee je kunt spelen. Als extraatje worden er karakters vrijgegeven die je als content kunt downloaden. Wat ook komt bijkijken is dat elk karakter zijn eigen podium heeft. Enkele Nickelodeon karakters die je kunt zien in de game zijn Aang van Avatar the last airbender, Korra van de legend of Korra, SpongeBob SquarePants, teenage mutant ninja turtles en nog veel meer.