Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered CD Key code kopen

Over dit spel

Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered is een avontuurlijke, actievolle RPG video game dat is gemaakt door LEVEL-5 QLOC en is gepubliceerd door BANDAI NAMOC Entertainment.

Over de game

Keer terug naar de andere wereld in Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered. Het klassieke verhaal van LEVEL-5 keert terug en is beter dan ooit tevoren. Met betere graphics en soepelere gameplay is dit op dit moment de game om te spelen.

Belangrijkste eigenschappen

Fenomenale productie

LEVEL-5’s beheersing van het RPG-genre wordt gecombineerd met Studio Ghibli’s animatie en muziek van wereldklasse dat is gecomponeerd door de welbekende Joe Hisaishi.

Boeiend verhaal

Een charmant maar tragisch verhaal speelt zich af door het gebruik van animaties met storyboards die zijn gemaakt door Studio Ghibli. In dit pakkende verhaal zitten Engelse en Japanse voice-overs die het verhaal nog realistischer maken.

Een meesterlijke role-play ervaring

Een goede mix van bekende RPG-elementen die vakkundig zijn vervaardigd en ontworpen en met tientallen locaties om te verkennen, honderden wezens om tegen te vechten, en een grote hoop aan speurtochten en geheimen om te ontdekken.

Dynamische gevechten

Schakel met alle vrijheid tussen de personages en bekenden in een opwindend vechtsysteem dat realtime en turn-based tactische elementen combineert.

Beoordelingen

Om een iemand met een negatieve ervaring met Ni no Kuni Wrath of the White Witch™ Remastered te vinden, zal je lang duren. Deze Japanse RPG heeft een overweldigend aantal positieve reviews en wordt erg geprezen onder de spelers.