New World Key Kopen. New World Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop New World key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel New World rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een New World sleutel in Nederland is € 10.18

New World is een game die is gemaakt en uitgegeven door Amazon Games. Het is een spannende MMO die zich afspeelt in een open wereld. De game speelt zich af op het bovennatuurlijke eiland Aeternum, in de game liggen veel gevaren op de loer. Maar je krijgt ook kansen die ervoor kunnen zorgen dat je een nieuw lot kunt smeden. Ben je een fan van MMO en open wereld games? Dan mag deze titel zeker niet in jouw collectie ontbreken.

Het verhaal

Je bent een avonturier die voor zichzelf een nieuw lot moet smeden op het eiland Aeternum. Het eiland is al duizenden jaren een bron van legendes. Zonder voorraden en teamgenoten moet jij jezelf een weg banen over het eiland die in de greep is van bovennatuurlijke krachten. Deze krachten hebben alle regels veranderd. Het zal geen gemakkelijke missie worden, je zal de strijd aan moeten gaan met volop gevaren.

De wereld en de mogelijkheden in New World

Het eiland bestaat uit wildernis en ruïnes, tussen deze twee krijg je eindeloze mogelijkheden om te vechten. Je begint alleen, maar uiteindelijk kun je met een kleine groep, of samen met hele legers tegen elkaar vechten. Normaliseer de bovennatuurlijke krachten, of maak gebruik van dodelijke wapens. In New World krijg je toegang tot een klasseloos real-time gevechtssysteem.

Conclusie

Met deze game zal je uren zoet zijn, je bent geheel vrij om te bewegen, en te doen wat jij wil. Maak vrienden of vijanden zoals in het echte leven. De echte open wereld, en MMO fan zal zeker veel plezier beleven aan deze game.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download New World tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel New World op Keysforgames.nl