NEKOPARA Vol. 4 CD Key code kopen

Over dit spel

Nekopara Vol. 4 van NEKO WORKs volgt de hoofdrolspeler van de serie Kashou Minaduki’s en zijn patisserie “La Soleil”. Het werk van Minaduki verschilt enorm van de traditionele Japanse zoetwarenhandel van de familie, waardoor vader en zoon op gespannen voet staan. Nadat ze heeft gezien hoe overstuur haar oudere broer is door de ruzie, stelt Shigure voor om naar een resort met warmwaterbronnen te gaan om zijn gedachten van zijn problemen af ​​te leiden.

Waar het spel over gaat

NEKOPARA, een afkorting van Neko Paradise (Cat’s Paradise), is verreweg een van de meest populaire ecchi-visuele romans. Met verschillende spin-off games en anime-series, heb je hier waarschijnlijk al van gehoord, en we wedden dat je zeker al eerder Chocola en / of Vanilla-afbeeldingen hebt gezien.

In dit verhaal runt een man genaamd Kashou Minaduki een patisserie die niet alleen bekend is vanwege hoe goed hun taarten eruit zien en smaken, maar ook omdat iedereen er graag heen gaat om wat tijd door te brengen met de werknemers van Kashou, zes prachtige kattenmeisjes. Klopt; in deze wereld bestaan ​​neko-meisjes, en deze schatjes zullen alles doen voor hun Meester!

Zoals je kunt zien, is het thema van NEKOPARA vrij specifiek en alleen degenen die van cat-waifus- en cloying-verhalen houden, zullen dit meesterwerk echt begrijpen.

Wat te verwachten

In dit vierde deel stelt Kashou eindelijk zijn vaardigheden op de proef, maar is zijn vader klaar om Kashou’s passie voor westerse zoetigheden te accepteren? Wat je kunt verwachten van NEKOPARA Vol. 4 is een schokkende onthulling over de Minaduki-familie en Kaishou’s verleden, iets wat we zullen leren als hij en zijn kleine zusje Shigure naar Frankrijk reizen om de originele La Soleil-patisserie te ontmoeten.

NEKOPARA Vol. 4 is een kort maar heel goed gemaakt verhaal waar bijna iedereen van kan genieten, zelfs als dit je eerste NEKOPARA-spel is. Je zou er zelfs van kunnen genieten, ongeacht de ecchi / hentai-inhoud, dus geloof ons als we zeggen dat dit veel meer is dan alleen een erotische visuele roman.

Visuals

Een van de redenen waarom NEKOPARA zo beroemd is, zijn de visuals. De Chinees-Japanse kunstenaar Sayori, al jarenlang karakterontwerper en ziel van de NEKOPARA-serie, heeft fantastisch werk geleverd – opnieuw – door onze favoriete kattenmeisjes tot leven te brengen. Alle illustraties zijn vol details en fascinerend, vooral als de meisjes gewoon schattig zijn.

Een schone gebruikersinterface helpt je altijd om je te concentreren op wat echt belangrijk is, dus dat is weer een gouden ster voor NEKOPARA Vol. 4. Eerlijk gezegd is er niets slechts te zeggen over hoe deze game eruitziet, en we zijn er zeker van dat al deze schatjes gekleed in sexy kerstoutfits je in de stemming zullen brengen … de seizoensstemming natuurlijk.