NBA Playgrounds CD Key code kopen

Over dit spel

NBA Playgrounds is een sportieve en uitdagende videogame vol actie, gemaakt door Saber Interactive en uitgegeven door Mad Dog Games. Releasedatum is 9 mei 2017. Het is de spirituele opvolger van NBA Jam en NBA street.

Win de wedstrijd, breng je basketbalteam op het speelveld en versla je tegenstander in een 2-tegen-2 gevecht. Zweef door de lucht en dunk die bal in het net. Vol ongelofelijke trucs, bewegingen en skills. NBA playgrounds is verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo en Steam.

Multiplayer

NBA Playgrounds kun je offline spelen of online tegen maximaal 3 spelers. Offline kun je oefenen op de dunks, trucs, acties en bewegingen om vervolgens online je tegenstanders te verbluffen met heerlijke skills. Je vrienden zullen versteld staan van je acties en vaardigheden.

Dunk die bal

Het spel heeft mooie grafics en is eenvoudig te spelen. Maar het is een echte uitdaging om de beste te worden en je te verbeteren. Ook je tegenstanders worden steeds beter. Laat je niet verslaan en train je bewegingen, dunks en acties. Je kunt kiezen uit een lange lijst met top NBA spelers, maar ook gepensioneerde NBA-legendes. Kies je team, alle officiële NBA teams zijn beschikbaar en reis over de wereld om je wedstrijden te spelen en te winnen. Je raakt niet uitgespeeld, dit spel heeft honderden moves en skills die je kunt aanleren en waarmee je je opponent kan verslaan. Kom steeds verrassend uit de hoek met een nieuwe skill, train je bewegingen en acties continu en win die game.

Je team

Verzamel je favoriete spelers uit de NBA leage en verbeter hun vaardigheden. In de loop van het spel kunnen ze steeds beter worden. Na release van de game worden er regelmatig nieuwe spelers toegevoegd, misschien zit jouw topper er wel bij. Speel ook tegen de grote basketbaldhero Allen Iverson. En versla hem!