NBA 2K19 Key Kopen. NBA 2K19 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop NBA 2K19 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key NBA 2K19 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Elf september is het zo ver, het nieuwste deel van de NBA 2K reeks komt uit. Het spel waarin zo’n beetje alle sterren van de Amerikaanse basketball league hun opwachting maken. En het belooft een speciale editie te worden, want de reeks bestaat dit jaar 20 jaar.

20 jaar basketball

De allereerste NBA 2K game kwam uit in 1999 voor de Sega Dreamcast.Na twee delen op de Dreamcast, kwam het spel uit voor het grotere publiek. Bezitters van de Gamecube, PS2 en Xbox konden voor het eerst basketballen met een spellenreeks die zichzelf over de jaren steeds zou verbeteren.

De sterren

In de afgelopen twintig jaar hebben de grote spelers allemaal de cover van het spel wel eens gesierd. Het begon met Allen Iverson, maar wat dacht je van namen als Shaquille O’neal, Kobe Bryant, Michael Jordan en LeBron James? Spelers die stuk voor stuk hun stempel hebben gezet op de sport en het spel. De 20ste uitgave heeft die sterren via motion capture letterlijk in het spel weten te zetten. Ze lijken dus niet alleen op je helden, ze bewegen en spelen ook zo!

Het spel

Leuk en aardig natuurlijk de achtergrond, maar wat maakt de 20e editie de moeite waard? Allereerst de verschillende manieren van spelen. Of je nu een professionele wedstrijd wilt naspelen, een team wilt managen of een eigen speler van amateur tot sterspeler wilt maken, het spel geeft je de mogelijkheid. Kies je eigen speler, kies een team en train, bal en manage je weg naar sterrenfaam. Daarnaast kun je je uitleven in MyGym, MyPark,en MyLeague om je carriere een boost te geven. NBA2K19 komt in september uit voor de PS4 en Xbox One, in reguliere en special edition.