NBA 2K18 CD Key code kopen

Over dit spel

NBA 2k18 is een spel voor echte basketballiefhebbers. In deze videogame kunnen spelers in verschillende gamemodes basketballen. De game is gepubliceerd door 2k games. Het spel wordt jaarlijks opnieuw uitgegeven met de nieuwste team updates en verbeterde gameplay.

Speel de sterren van de hemel

Er zijn verschillende gamemodes in NBA 2k18. Zo kan je een normale carrière starten en een van de Amerikaanse ploegen naar het kampioenschap proberen te leiden. Jij bent de coach en maakt alle beslissingen. Je kunt spelers traden, net zoals in de echte NBA, om je team te versterken. Ook is er een optie om het seizoen te starten met een zogenaamde draft. Alle spelers worden dan één voor één gekozen en zo worden alle teams samengesteld. Hierdoor is de competitie niet zoals in het echt, maar het maakt de teams wel ongeveer even goed.

Stel je eigen team samen

In de gamemode My Team kun je een eigen team samenstellen en online spelen tegen andere tegenstanders. Door speciale pakketten te openen kunnen spelers worden verzameld die vervolgens in het team kunnen worden gebruikt. Ook binnen My Team zijn verschillende soorten wedstrijden te spelen. Zo zijn er zowel online als offline spellen. Ook is er een speciale draft mode, waarbij een team vlak voor het spelen van een reeks wedstrijden wordt samengesteld. In deze gamemode is het mogelijk om met de grootste sterren uit de huidige NBA te spelen, zonder deze zelf te bezitten.

Speel met je eigen gemaakte speler

My Player is al jaren een van de populairste onderdelen van de NBA 2k serie. Ook in NBA 2k18 keert My Player weer terug. In deze gamemode moet je een eigen karakter maken en vervolgens wedstrijden spelen met alleen je eigen karakter. Op deze manier kun je de nieuwe superster worden in de NBA en een team naar keuze naar het kampioenschap leiden. Het is zelfs mogelijk om met een speciale app je gezicht te scannen zodat je eigen gezicht gebruikt wordt. Iedere wedstrijd is van invloed op je speler.

Wanneer je goed presteert zul je sneller betere eigenschappen kunnen vrijspelen. Niet alleen basketbal speelt een rol in deze gamemode. Ook het dagelijks leven is onderdeel in My Player door bijvoorbeeld een contract te tekenen bij een groot merk. Ook de persconferenties na de wedstrijden spelen een grote rol. Je kunt bijvoorbeeld vurig of juist heel cool reageren. Fans in de arena zullen hierop reageren tijdens de wedstrijden door je toe te juichen of uit te fluiten.