NBA 2K Playgrounds 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Basketbal, de Amerikaanse balsport bij uitstek. Net zoals de vele voetbalgames zijn er ook van andere sporten games uitgebracht. NBA 2K Playgrounds 2 is hier een perfect voorbeeld van.

NBA 2k Playgrounds 2: basketbal, maar dan anders

NBA 2k Playgrounds 2 is een computergame gemaakt voor de echte basketfanaten. Het spel is de opvolger van NBA Playgrounds. Win wedstrijden met echte (ex) NBA spelers, gooi al de basketballen in de korf met driepunter contests en nog veel meer. Speel alleen, met vrienden, of online tegen een willekeurige tegenstander.

De ontwikkelaar is 2k Games. Deze zijn onder meer bekend van alle bekende basketbalspelletjes en werken nauw samen met de NBA. 2k Sports domineert de markt in alle basketbalgames. EA Sports, bekend van de FIFA games is hun enige echte concurrent.

Slam Dunk!

Deze game is meer dan een simpel spel over de balsport. Er zijn tal van andere nieuwe features. De speltypes ‘Season’ en ‘Playground Championship’ zijn helemaal nieuw. Verzamel al je favoriete NBA figuren zoals Kobe Bryant, Michael Jordan, Ben Simmons en nog vele anderen. Ontdek de verschillende kenmerkende speleranimaties en spelermodellen en baan je zo een weg recht op je doel af, de zoete overwinning.

Het computerspel bevat allerlei vrijspeelbare content zoals spelers en basketvelden. Het ene moment speel je in Californië met de warme zon op je gezicht, het andere helemaal aan de andere kant van de wereld, in Australië.

Kortom, NBA 2k Playgrounds is 2 is een must have voor fans van arcade basketbal. Slam dunk je naar de overwinning en versla glorieus al je tegenstanders.