Naruto to Boruto Shinobi Striker CD Key code kopen

Over dit spel

“Naruto to Boruto: Shinobi Striker” is een gloednieuwe, langverwachte editie van de populaire franchise Naruto, dat eind augustus uitgebracht werd door Namco Bandai Entertainment. Het is net zoals de eerdere succesvolle spellen “Naruto: Rise of a Ninja” en zijn opvolger “Naruto: Broken Bond” een MOBA-spel (multiplayer online battle arena) in het universum van Naruto, met een vormgeving in de vertrouwde Japanse animestijl. Omdat het een online multiplayer spel is, is een internetverbinding crurciaal om samen met jouw vrienden uit te vechten wie de beste ninja ooit kan worden.

Dynamischer dan ooit

In “Naruto to Boruto: Shinobi Striker” kunnen twee teams van vier ninja’s op hetzelfde moment vechten. Het is nu ook mogelijk om jouw eigen team samen te stellen. De verschillende leden van jouw team kunnen de vorm aannemen van tientallen bekende Narutopersonages, waaronder natuurlijk Naruto zelf, Sasuke en Team 7. Wanneer je echter wat creatiever wilt zijn, is het ook mogelijk om een unieke avatar te creëren waarvan je het uiterlijk en de outfit tot in detail kunt bepalen. Elk lid kan helpen de overwinning binnen te halen met zijn eigen unieke vaardigheden. Zo is het personage Naruto gericht op aanvallen, maar kun je met het personage Hinata Hyuga de rol van een heler opnemen.

De nieuwste Naruto-game heeft ook op vlak van vormgeving heel wat nieuws te bieden. Zo werd gebruik gemaakt van een nieuwe grafische stijl door ontwikkelaar Soleil met levendigere kleuren voor de verschillende personages, kaarten en ninjutsu. Door gebruik te maken van een dynamische perspectief vanuit de derde persoon kan de speler nu meer dan ooit interageren met de prachtige online omgeving, door onder andere verticaal te lopen en te springen. Daardoor is het spel meer dan zijn bekende voorgangers gericht op actie. Het spel beschikt dan ook over wel drie verschillende soorten battles, namelijk Combat Battles, Flag Battles en Base Battles! Ontdek dit alles en veel meer, samen met jouw vrienden, in “Naruto to Boruto: Shinobi Striker”! Het spel is verkrijbaar voor Playstation®4, Xbox One, PC en Console.